Tjenester

INTERIØRDESIGN

Interiørprosjekt
Skreddersydde oppdrag for privatboliger og næringslokaler, alt etter behov. Om du søker en sparringspartner for å finne en helhetlig stil, ønsker møbleringsplan med innkjøpslister eller trenger en prosjektansvarlig for håndverkere kan jeg bistå i din prosess.
Fra kr. 950,-/timen inkl mva.

Interiørprosjekt Mini – NYHET
Noen ganger har du bare en liten utfordring; det kan være fargevalg, møblering eller stilvalg. Denne pakken gir en times konsultasjon på stedet samt en oppfølgende mail med konkrete tilbakemeldinger på ditt prosjekt.
Kr. 2450,- inkl mva.

BOLIGSALG

Rådgivning
Grundig muntlig gjennomgang av hele boligen for å gjøre den klar til både fotografering og visning. En rapport med generelle tips og oppsummering av viktigste tiltak sendes på mail samme dag.
Kr. 1250,- inkl mva

Rådgivningsrapport
I etterkant av rådgivning kan en detaljert skriftlig rapport med beskrivelsene rom for rom tilsendes på mail innen 24t.
Kr. 490,- inkl mva

Boligstyling
Lett styling for å gi boligen din et ekstra løft. Første besøk er en rådgivningstime med tips til hva du selv kan gjøre, som opprydning, ommøblering eller maling. Du får tips til hva du kan handle inn av dekor/pynt – eller avtaler innkjøp for en makspris. I forkant av fotografering blir boligen så klargjort med profesjonell styling i alle rom.
Kr. 3250,- inkl mva pluss tilpasset dekorpakke

Konseptstyling
Prosjektering av komplette innredninger for visningsboliger og visningslokaler m.m. Utfører både planlegging, innkjøp og styling. Tilpasses målgruppe og ønsket budsjett.
Pris etter avtale.