Høst inspirasjon

autumn-3

Høst.

Den skarpe, klare lufta. Oransje, rødlige farger på trærne. Myke ullpledd, store strikkagensere og lodne tøfler. Dampende te og mørk sjokolade. Røffe materialer, skinndetaljer og mørke farger…

Nå er det klart for en skikkelig clearout før vinteren kommer! Bruk de siste, klare høstdagene til å rydde i hagen og bytt ut visne sommerplanter med vakker røslyng. Ruskete regnværsdager brukes til å renske opp inne. De mest fargesterke interiørdetaljene bytter plass med mørkere, dypere toner; marineblå, sjokoladebrun, rustrød, mosegrønn… Fløyel, skinn og ull skaper en lun stemning, mens kobber og messing gir en dose luksus. Hent frem lysestaker og lykter og fyll store krukker med vakre kvister du finner i naturen. Høsten byr på mange loppemarkeder, og kanskje finner du her gullet som gjør interiøret ditt ennå mer personlig og spennende?

En ny sesong har kommet, og det er bare å nyte…

Endelig høst!

Leave a Reply

Your email address will not be published.